Gunem Rencep Sidem Enas Mabarti

ISBN:

Published: 2004

Paperback

100 pages


Description

Gunem Rencep Sidem  by  Enas Mabarti

Gunem Rencep Sidem by Enas Mabarti
2004 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 100 pages | ISBN: | 10.20 Mb

Minangka cirina anu mandiri, Enas miang tina pangalaman sapopoé, ti mimiti leuleumpangan mapay-mapay galengan sawah tepi ka jarah ka Mekah jeung ka Madinah. Terus éta pangalaman téh dilenyepan, dipatalikeun jeung wahyu Allah, pidawuh Rosul katutMoreMinangka cirina anu mandiri, Enas miang tina pangalaman sapopoé, ti mimiti leuleumpangan mapay-mapay galengan sawah tepi ka jarah ka Mekah jeung ka Madinah.

Terus éta pangalaman téh dilenyepan, dipatalikeun jeung wahyu Allah, pidawuh Rosul katut piwulang ulama, tepi ka nga­janggélék jadi implengan filosofis tur réligius, sa­sat ngajak padungdengan ka nu maracana. Cin­dekna, sagala rupa nu kaalaman ku panga­rang, teu weléh dipatalikeun jeung Kangjeng Nabi katut ageman anu ditepikeun ku mantenna.Gunem Rencep Sidem bawirasa geus hasil ne­pi­keun piwulang moral kalawan artistik. Unggal-unggal judulna lir siki hanjeli nu diruntuy hiji-hiji mirupa tasbéh. — Hawé Setiawan



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Gunem Rencep Sidem":


sliwczynski.pl

©2009-2015 | DMCA | Contact us